Mijn naam is Ingrid Potgieter. 

 

Na een jarenlange zoektocht van mijzelf naar een ideaal voedingspatroon, een goede mindset en de broodnodige beweging, heb ik de ideale balans gevonden van die drie belangrijke factoren.

 

Altijd was ik bezig met wat anderen wilden en verwachtten en gaandeweg begon ik me te realiseren, dat ik eerst van mezelf moest gaan houden, wilde ik echt van een ander kunnen houden en er voor een ander zijn.

 

Het tweede belangrijke moment in de afgelopen jaren is mijn eerste yogales op het strand, vlakbij Renesse. Deze les liet mij inzien, dat mijn lichaam veel meer kon, dan ik ooit had gedacht en dit gevoel wilde ik niet meer kwijt. Ik volgde wekelijks yogalessen, ging ook daar veel over lezen en ging eindelijk mijn lichaam en mijzelf waarderen. Wat een eye-opener!

 

Gaandeweg begon ik me te realiseren, dat ik eigenlijk niet eens heel bewust nadacht over mijn voeding, terwijl dat toch zo ontzettend belangrijk is. Ik at zonder er al teveel bij na te denken en daar moest verandering in komen. En hoe! Ook hierover heel veel gelezen en opgezocht. Boeken, onderzoeksresultaten op internet en zelf uitgeprobeerd wat voor mijn lichaam het beste werkte. Doordat ik erachter kwam, wat goede voeding kan doen met je lichaam, ontdekte ik een nieuwe passie. Ik wilde zoveel mogelijk weten, maar ook informeren en anderen helpen met een gezonde leefstijl. Het idee voor een eigen praktijk was geboren! Inmiddels heb ik mijn opleiding "Gewichtsconsulent" afgerond en ben ik sinds 2014 de trotse eigenaar van "Voed, voel & beweeg". Op 8 april 2017 heb ik de opleiding "Kind en natuurlijke voeding" succesvol afgerond, waarmee ik nu ook een extra aantekening heb om ouders met kinderen te mogen begeleiden. Daarnaast zorg ik dat mijn kennis up-to-date blijft door veel te lezen en regelmatig workshops en korte cursussen te volgen.

Zo hoop ik met alle recente  kennis en mijn eigen ervaringen iedereen, die bij mij komt op de best mogelijke manier te helpen ook die omslag te maken naar een gezonde leefstijl.

 

 

 

Wie ben ik?