top of page

Groepscursus PuurGezond

eat good, feelgood.jpg

Wil je als werkgever graag, dat je werknemers gezond en fit zijn? Ben je lid van een vereniging en heb je het idee, dat je wel een groepje bij elkaar zou kunnen krijgen voor een leuke en interessante groepscursus over gezond leven? Raak je met je vriendinnen niet uitgepraat over hoe je nu het best gezond eet en leeft?

Neem dan contact op over de mogelijkheden voor een groepscursus op lokatie, waarin ik in 8 weken alles vertel over gezonde voeding, genoeg beweging, maar ook het belang van genoeg rust en ontspanning.

Wekelijks bij elkaar komen voor weer een nieuwe "stap" in de richting van een gezonde leefstijl, zodat je na afloop precies weet welke keuzes je kunt en zou moeten maken wanneer je gezond wilt eten en leven. Genoeg ruimte voor vragen en ondanks het feit, dat je met een groep bent aandacht voor iedereen.

Of het nu op je werk, je vereniging of bij iemand thuis is, ik kom in Dordrecht e.o. graag naar jullie toe, om je van alles te leren over gezond & fit. In mijn praktijkruimte aan de Burgemeester de Raadtsingel is ook ruimte voor tot 6 personen per keer.

Hierbij maak ik gebruik van het stappenplan van PuurGezond, waar ik als gewichtsconsulent bij aangesloten ben. Stap voor stap op naar een gezonde leefstijl, waarmee je je fitter en slanker voelt en niet meer op dieet hoeft.

Vul het contactformulier in, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn of bel met 06-81622477. 

bottom of page