top of page
fotoomslagwebsite.jpg

 Welkom!

Je vindt hier alle informatie over mijn praktijk voor voedings- en leefstijladvies. Als gediplomeerd gewichtsconsulente help ik je graag een gezond gewicht te bereiken. Maar ook wanneer je een gezond gewicht hebt kan het zijn, dat je je niet fit voelt en last hebt van allerlei vage kwaaltjes, waar geen oorzaak voor te vinden is. Ook dan kan het zijn, dat de oorzaak ligt in een verkeerd voedingspatroon.

 

Samen met jou kijk ik naar je voedingspatroon en gaan we aan de slag met een persoonlijke aanpak, die bij jouw situatie past. Ook kijken we samen naar de rest van je leefstijl. Heb je veel stress, beweeg je niet genoeg of juist heel veel? Allemaal factoren, die mee kunnen tellen en heel belangrijk zijn. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden of kom eens langs voor een informatief gesprek, uiteraard geheel vrijblijvend. Vul het contactformulier in onder het kopje "contact", of bel met 06-81622477. Mijn praktijk bevindt zich aan de Burgemeester de Raadtsingel 107 in Dordrecht. Op zoek naar begeleiding van werknemers? Ook dan ben je hier aan het goede adres; neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Volg mijn Facebook- of Instagrampagina voor dagelijkse tips, recepten en leuke quotes over voeding, mindfulness en beweging.

 

Je bent van harte welkom!

bottom of page