Advies op maat

 

Vanuit huis en op lokatie ben ik met ingang van 7 mei 2014 werkzaam als voedingsdeskundige. Als gediplomeerd gewichtsconsulent kan ik samen met jou kijken hoe je voedingspatroon eruit ziet en wat daaraan eventueel veranderd kan worden, om je (weer) fit te voelen en kan als dat nodig is ook een goed gewicht bereikt worden.

 

Mijn doel is mensen te leren goede keuzes te maken, wanneer het op voeding aankomt, zodat men hiervan een leven lang profijt kan hebben. Ik werk niet met een bepaald dieet, maar ben ervan overtuigd, dat je het beste resultaat bereikt met natuurlijke voeding. De nadruk moet mijns inziens ook niet persé liggen bij afvallen of aankomen, maar weer lekker in je vel komen door te kiezen voor gezonde voeding. Per persoon kijk ik wat de beste aanpak kan zijn. Daarbij maak ik graag gebruik van de methode van PuurGezond. In acht stappen werken we toe naar een gezond voedingspatroon, wat je ook nadat de begeleiding is afgerond prima kunt volhouden. 

Naast het begeleiden van volwassenen, begeleid ik ook kinderen met overgewicht. Samen met ouders kijken hoe het gezonder kan, zodat een gezond gewicht bereikt wordt op een leuke en speelse manier. Bij deze begeleidingen spelen de ouders natuurlijk ook een grote rol, aangezien zij ook een voorbeeldrol hebben. Naast het begeleiden van alleen het kind is het daarom ook mogelijk als gezin bij mij te komen.

 

Ben je al heel bewust bezig, maar loop je vast op bepaalde punten, dan kunnen we samen eens kijken naar je eetpatroon d.m.v. een eetdagboek en kijken of we alsnog veranderingen door kunnen voeren, die je weer op weg helpen.

 

Kortom: met een persoonlijke aanpak, wil ik er samen met jou voor zorgen, dat je weer lekker in je vel zit en misschien nog wel belangrijker, dat je leert hoe je in de toekomst goede keuzes maakt en niet weer terugvalt in een oud, ongezond patroon.

  

Afspraak?

Wil je graag eens langskomen voor een intake en/of begeleiding?

 

Vul het contactformulier in onder het kopje "contact" of bel met telefoonnummer: 06-81622477

BGN

Als gediplomeerd gewichtsconsulente ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulten Nederland ( BGN ) en heb ik inmiddels ook gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen. Dit betekent dat consulten (geheel of gedeeltelijk) vergoed worden door de zorgverzekeraars. Hoeveel er vergoed wordt verschilt per zorgverzekeraar en kun je nazien in de polisvoorwaarden. Voorwaarde is wel, dat je aanvullend verzekerd bent om in aanmerking te komen voor vergoeding.