top of page

Advies op maat

 

Vanuit mijn praktijk en op lokatie ben ik met ingang van 7 mei 2014 werkzaam als voedingsdeskundige. Als gediplomeerd gewichtsconsulent kan ik samen met jou kijken hoe je voedingspatroon eruit ziet en wat daaraan eventueel veranderd kan worden, om je (weer) fit te voelen en kan als dat nodig is ook een goed gewicht bereikt worden.

 

Mijn doel is mensen te leren goede keuzes te maken, wanneer het op voeding aankomt, zodat men hiervan een leven lang profijt kan hebben. Ik werk niet met een bepaald dieet, maar ben ervan overtuigd, dat je het beste resultaat bereikt met natuurlijke voeding. De nadruk moet mijns inziens ook niet persé liggen bij afvallen of aankomen, maar weer lekker in je vel komen door te kiezen voor gezonde voeding. Per persoon kijk ik wat de beste aanpak kan zijn. Daarbij maak ik graag gebruik van de methode van PuurGezond. In acht stappen werken we toe naar een gezond voedingspatroon, wat je ook nadat de begeleiding is afgerond prima kunt volhouden. 

 

Ben je al heel bewust bezig, maar loop je vast op bepaalde punten, dan kunnen we samen eens kijken naar je eetpatroon d.m.v. een eetdagboek en kijken of we alsnog veranderingen door kunnen voeren, die je weer op weg helpen.

 

Kortom: met een persoonlijke aanpak, wil ik er samen met jou voor zorgen, dat je weer lekker in je vel zit en misschien nog wel belangrijker, dat je leert hoe je in de toekomst goede keuzes maakt en niet weer terugvalt in een oud, ongezond patroon.

  

bottom of page